Bar One & Pizza House este restaurantul si barul din incinta Podina Resort. Fie ca va doriti un pranz gustos si sanatos sau o cina in familie, va oferim o gama larga de bauturi si preparate pentru a satisfice cele mai pretentioase gusturi. Dupa cum sugereaza si numele, ne specializam in pizza si baghete, preparate proaspat in cuptorul nostru de pizza, fabricat manual.
Restaurantul nostru oferă o gamă largă de preparate culinare delicioase, pregătite atent de cei mai buni bucătari din zonă, din cele mai bune şi proaspete produse, în funcţie de sezon.
De asemenea, oferim o selectie de preparate traditionale locale. Dati click pe link-ul de mai jos pentru a vizualiza meniul nostru complet.

Micul dejun este servit intre orele 8:00 și 10:00. In cazuri speciale, putem oferi un mic dejun limitat, de la ora 7. Acesta trebuie solicitat in avans.
Restaurantul poate găzdui până la 100 de persoane, cu încă 40 de locuri disponibile pe terasa noastră.

Pentru ocazii speciale restaurantul nostru dispune de 60 locuri si pana la 40 de locuri pe terasa. Putem adapta meniul nostru pentru a veni in intampinarea clientilor nostril. De asemenea avem posibilitaea de a va oferi muzica si alte distractii.
Pentru grupuri organizate putem oferi in spatiul special amenajat, focuri de tabara, protap, gratar si muzica pentru toate gusturile.


De asemenea dispunem si de un spatiu de joaca special amenajat pentru copii.
Aici puteti vedea meniul complet cu aperitive si pizza cu ingrediente atent alese.